Gina's boek - My CHANGE
1235
page-template-default,page,page-id-1235,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Gina’s boek

Ik zat in bad en bedacht een blad

‘Ik stapte het bad in, met het gevoel dat ik iets wilde doen. Maar wat? Ik kreeg het niet rond in mijn hoofd. Het kalmerende effect van het water hielp; plots voelde ik alle overdenkingen en impulsen van de voorbije jaren samenvloeien in mijn hoofd. Ik zag het voor me: ik zou een blad maken, vol positief nieuws! En dit aha-moment werd het ware begin van (my) CHANGE.’

 

Na twintig jaar te hebben gewerkt als mediaplanner voor grote adverteerders, wist Gina De Groote niet meer wie ze was, was ze het contact met zichzelf kwijt. Ze ging op zoek, en kwam terecht in een wereld die ze niet kende, die van ‘spiritualiteit’ en ‘persoonlijke ontwikkeling’. Met de hulp van vele anderen – haar spiegels en (af)leermeesters – leerde ze te leven vanuit het hart, en minder vanuit het hoofd. En zo kwam dat idee: Maak een blad! Een met een andere kijk op het leven, gebaseerd op de wet van polariteit die zegt dat aan alles twee kanten zijn, een negatieve maar ook een positieve!

 

Gestart als een blad is CHANGE uitgegroeid tot een beweging en community van positieve veranderaars. In My CHANGE beschrijft Gina haar zoektocht, haar belangrijkste ontmoetingen en haar totale engagement voor een idee geboren uit het hart. In 2014, net voor de vijfde verjaardag van CHANGE, verloor Gina haar echtgenoot, de bekende reclameman Wim Schamp. Aan hem, ‘mijn grootste spiegel’, wijdt ze een volledig hoofdstuk en is dit boek ook opgedragen.

 

Gina’s artikels in CHANGE

 

 

Een My CHANGE huiskamerlezing bij je thuis?

Zin in een avond vol food for heart & soul? Gina De Groote, bezielster van het tijdschrift en platform CHANGE think positive, geeft  huiskamerlezingen rond haar boek My CHANGE.

 

In besloten kring laat ze in haar hart, ziel en haar leven kijken. Ze vertelt over de reis naar haar persoonlijke change; een straffe zakenvrouw die behoorlijk wat aardsheid durfde inruilen voor de lokroep van haar hart.

 

Ze biecht op dat de weg naar zichzelf soms bikkelhard en moeilijk was, voorzien van pittige valkuilen met onzachte bodem. Moedig, kwetsbaar, eerlijk, teleurgesteld, verdrietig, volhardend, bang maar altijd hoopvol kneedde ze haar droom tot werkelijkheid. Het was het schoonste pad was dat ze ooit beklom: verrijkend, vervullend, weerspiegelend en vol licht.

 

Via de huiskamerlezingen wil ze mensen inspireren. Ontvouwen dat het nooit ofte nimmer te laat is om te worden wie je ècht wil zijn. Dat je je dromen uit de schuif moet halen en ze omarmen om nooit meer los te laten.

 

Leer Gina’s verhaal en vooral  Gina zelf kennen. Het is oprecht de moeite want door haar kwetsbaar en authentieke verhaal kom je jezelf tegen.

 

Wil jij ook worden wie je ècht bent?

 

Quote van een deelneemster :

De openheid en authenticiteit van Gina maakt dat iedereen zich verbonden voelt, en graag interactief meegaat in haar verhaal over verandering.

Alhoewel we elkaar op de huiskamerlezing al een poosje kenden, werd het toch een diepe, gezellige en verrijkende avond.

Ik voelde dat soulsister worden een continuiteit kon bieden aan dat bewust delen…

Hartelijk dank, Gina, wat een geschenk…

Iele Steen

 

Muzikale boekvertelling met bubbels

Na de huiskamerlezingen rond mijn boek My CHANGE slaan pianist Patrick Frans De Smet en ikzelf  de handen in elkaar en gaven in Herent de aftrap van een nieuw concept ‘muzikale boekvertellingen’ rond Gina’s boek My CHANGE. Check de agenda voor de nieuwe data.

Net zoals met de huiskamerlezing wil ik graag mensen inspireren, ontvouwen dat het nooit ofte nimmer te laat is om te worden wie je ècht wil zijn. Dat je je dromen uit de schuif moet halen en ze omarmen om nooit meer los te laten.

 

SENSATIE FOR HEART & SOUL!

 

Gaat door in the House of CHANGE in Herent.

Max 25 plaatsen. De eerste 10 inschrijvingen mogen ter plekke een magazine kiezen uit de CHANGE-bibliotheek.